+33 (0) 6 80 37 88 49 info.chenac@gmail.com

Vakantiehuisjes aan de Gironde

Vakantiewoningen aan de Gironde

Ons kleine vakantiedomein is een oude boerderij en ligt aan de buitenrand van het gehuchtje Le Petit Chenac en ligt mooi bovenop een heuvel, waardoor je prachtig uitzicht hebt op het dorp Chenac, de rivier de Gironde en de omliggende landbouw en wijnvelden.
Elke vakantiewoning heeft een eigen ingang met privé terras met tuin en is voorzien van een comfortabele badkamer en volledig ingerichte keuken. Vanzelfsprekend is er gratis WiFi voor gebruik van internet.

Onze tuin heeft verschillende terrasjes om te luieren, te lezen of gewoon om te genieten van de natuur en de rust en landelijke omgeving.
Bovendien is er een zwembad, heerlijk om een verkoelende duik te nemen! Een favoriete plekje is achter in de tuin onder de bomen waar je prachtig uitzicht hebt op het dal en de 12 km brede riviermonding de Gironde. Tijdens de hete zomerse dagen is het hier bovendien wat koeler vanwege een briesje vanaf de kust.
Voor de kinderen is er een speeltoestel met een schommel, glijbaan, turnringen etc. Bovendien is er een zwembad, heerlijk om een verkoelende duik te nemen!

Voor de fietsers onder ons is er voldoende gelegenheid de (elektrische)fiets veilig te stallen en zo nodig op te laden.
Langs ons huis loopt één van de vele fiets-, mountainbike- en wandelroutes van deze regio die allemaal heel duidelijk gemarkeerd zijn.

Tegen een kleine vergoeding zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar. Bij de prijs inbegrepen zijn: keukenlinnen, schoonmaakartikelen, handzeep en er is een kleine voorraad, koffie, thee, kruiden, olijfolie en vaatwastabletten.
’s Morgens kunnen jullie gebruik maken van onze broodjes-, of ontbijtservice, alle broodjes halen we elke ochtend vers op bij de authentieke bakker in Épargnes.

We hebben de vakantiehuizen genoemd naar de mooiste vuurtorens uit onze omgeving:
                 
Phare du Cordouan, Phare de la Coubre en Phare de Vallières.

Gîte Le Vallières (2 personen)

Le Vallière is een gezellige comfortabele vakantiewoning en is ideaal voor 2 personen. Via je privé terras met veranda, kom je direct binnen in deze gezellige vakantiewoning. Lees hier verder om deze vakantiewoning te ontdekken.

Gîte La Coubre (2-3 personen)

La Coubre is een sfeervolle comfortabele vakantiewoning geschikt voor 2 tot 3 personen, ideaal voor 2 volwassenen en 1 kind. Deze voormalige oude stal is in 2017 volledig gerenoveerd tot een luxe en lichte woning, met eigen terras en parkeerplaats. Lees hier verder om deze vakantiewoning te ontdekken.

Gîte Le Cordouan (2-6 personen)

Deze voormalige oude boerderij is al meer dan 300 jaar oud. Heel bijzonder is dat ondanks alle renovaties, veel van de authentieke muren en balken intact zijn gebleven. Door de dikke muren blijft het huis zomers heerlijk koel. Lees hier verder.