+33 (0) 6 80 37 88 49 info.chenac@gmail.com

Vakantiehuisjes aan de Gironde

Vakantiewoningen aan de Gironde

De kleinschaligheid van ons vakantiedomein, de rust en persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat iedereen zich hier direct thuis voelt.
Le Petit Chenac heeft 3 vakantiehuizen en bevinden zich in onze 300 jaar oude boerderij.  Het bestaat uit een 2 persoons-, een 2/3 persoons-  en een 2/6 persoonsvakantiewoning.  Buiten het hoogseizoen kan  Le Vallières  ook als bed & breakfast kamer geboekt worden. Alle vakantiehuizen hebben een eigen ingang, een privé-terras en kunnen daarnaast gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin met zwembad en parkeerterrein.
Tegen een kleine vergoeding zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en ligt er een handdoekenpakket voor u klaar. Bij de prijs inbegrepen zijn: keukenlinnen, schoonmaakartikelen, handzeep en er is een kleine voorraad, koffie, thee, kruiden, olijfolie en vaatwastabletten.
‘s Morgens kunt u gebruik maken van onze broodjes service, vers gehaald bij de lokale bakker. Uw hond is in overleg welkom.
Omdat niet al onze gasten dierenliefhebbers zijn, vragen we om hem op ons terrein aangelijnd te houden.

We hebben de vakantiehuizen genoemd naar de mooiste vuurtorens uit onze omgeving:
                 
Phare du Cordouan, Phare de la Coubre en Phare de Vallières.

Gîte Le Vallières (2 personen)

Le Vallière is een gezellige comfortabele vakantiewoning en is ideaal voor 2 personen. Via het terras met eigen entree, kom je direct binnen in deze gezellige vakantiewoning. Lees hier verder om deze vakantiewoning te ontdekken.

Gîte La Coubre (2-3 personen)

La Coubre is een sfeervolle comfortabele vakantiewoning geschikt voor 2 tot 3 personen, ideaal voor 2 volwassenen en 1 kind. Deze voormalige oude stal is in 2017 volledig gerenoveerd tot een luxe en lichte woning, met eigen terras en parkeerplaats. Lees hier verder om deze vakantiewoning te ontdekken.

Gîte Le Cordouan (2-6 personen)

Deze voormalige oude boerderij is al meer dan 300 jaar oud. Heel bijzonder is dat ondanks alle renovaties, veel van de authentieke muren en balken intact zijn gebleven. Door de dikke muren blijft het huis zomers heerlijk koel. Lees hier verder.