+33 (0) 6 80 37 88 49 info.chenac@gmail.com

KORTE TERUGBLIK 2019

We hopen dat iedereen een heel goed jaar en een hele prettige jaarwisseling heeft gehad.

We kijken met veel plezier terug op het afgelopen jaar, ons 2e seizoen alweer.
We hebben van alles ondernomen, leuke mensen ontmoet en ja onze hond Noa heeft ook erg genoten van alle aandacht die hij kreeg.

Evengoed voelt het voor ons nog alsof we nog maar net zijn begonnen, we zitten nog altijd vol plannen en kunnen nog heel veel leren.
Onze gasten komen vaak terug met enthousiaste verhalen over wat ze gezien en ondernomen hebben, wat wij weer meenemen voor de volgende.
We hebben nu al veel reserveringen staan voor 2020 en zijn ook erg blij dat bekende gasten van ons opnieuw geboekt hebben.

Het afgelopen jaar hebben we niet stilgezeten. Zo heeft de 2 persoonsvakantiewoning le Vallières mooie houten blauwe luiken gekregen en er is voor bij de entresol een stille plafondventilator, die zorgt voor een heerlijk fris windje. Verder is het kleine tafeltje vervangen door een goed gevulde boekenkast.
Door de gestuukte tuinmuren en de nieuwe planten en bloemen komt de tuin er ook steeds fraaier uit te zien.

In het vroege voorjaar bezochten we regelmatig broncantes op zoek naar boeken, decoraties en speelgoed voor de kinderen. We hadden al kasten vol met boeken voor onze nederlandse gasten, maar hebben nu ook veel engelse en franse boeken.
Er is nu ook een trap bij het parkeerterrein met goede verlichting, zodat de 2 gîtes gemakkelijker te bereiken zijn.
Jean heeft in onze schuur een bijkeuken gemaakt voor de wasmachine en droger met wastafel en goede verlichting, ideaal en veel opgeruimder bovendien. We hebben overigens ook nog een kleinere bbq aangeschaft, zodat de echte bbq fans onder ons deze mee kunnen nemen naar het strand. Hij is hoogstpersoonlijk door ons getest, hij doet het goed.

We kijken al uit naar het komende jaar!
We zijn nu net terug na een gezellig bezoek aan Nederland en na een rustige periode gaan we weer aan de slag.
Terug in Frankrijk bleek dat door de storm, de bamboe schuttig het had begeven. Daarom is Jean aan het tekenen en rekenen geslagen hoe we dit gaan oplossen. Dit keer moet het in ieder geval steviger zijn en geschikt om er planten en bloemen tegenaan te laten groeien.
Verder willen we de gevel van het huis aan de kant van het parkeerterrein en het straatje opknappen. Daarna is het parkeerterrein zelf aan de beurt en misschien mischien nog een veranda/schuur erbij?
We houden jullie op de hoogte!

We wensen iedereen het allerbeste voor 2020 in goede gezondheid!

Liefs van Jean & Ellen

Contact